Over ons

Wim Cornelissen

31 jaar ervaring heb ik opgedaan in de productie van boxspringkernen en het stofferen van boxsprings, hoofdborden en accessoires.  Het maken van prototypes en het productierijp maken van de verschillende boxspringsets is jarenlang onderdeel geweest van mijn takenpakket. Vijftien jaar werken als groepsleider heeft er mede voor gezorgd dat ik mij heb kunnen ontwikkelen in het organiseren en het controleren van het productieproces.

Leo Verberkt

35 jaar ben ik werkzaam geweest in de matrassen en boxspringindustrie, de eerste 5 jaar als allround medewerker. Daarna heb ik 15 jaar gewerkt als groepsleider inkomende goederen en operationeel werkvoorbereider. De afgelopen 15 jaar was ik servicemonteur buitendienst, waar ik verantwoordelijk was voor de plaatsing van nieuwe producten bij detaillisten. Verder was ik actief op woonbeurzen zowel in Nederland als in het buitenland. 

Stan van Son

Ruim 37 jaar heb ik gewerkt als groepsleider in de slaapindustrie, waar ik het logistieke gedeelte voor mijn rekening nam. Ik was verantwoordelijk voor inslag, opslag, uitslag en verpakking. Nu gebruik ik deze kennis ten behoeve van inkoop, administratie en logistiek.