Werkwijze

Door bij De Slaapmeesters de verschillende componenten uit te testen en te beoordelen, kunt u zelf uw ideale boxspringcombinatie samenstellen. Dit gebeurt op uitvoering, slaaphouding, ligcomfort, stofgroep en kleur. Tevens is het ook mogelijk om een inzet-boxspring in uw bestaande bedombouw te plaatsen, zowel in vaste alsook elektrische uitvoering.

Er zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, wel zijn er verschillen in ligcomfort. U kunt bij ons bewust kiezen uit de specifieke materialen om zo voor u het meest comfortabele slaapcomfort samen te stellen. Kom langs en probeer gerust ons concept uit. Dit natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Onze belangrijkste gereedschappen? Jarenlange ervaring en onze handen! U kunt bij ons een afspraak maken voor een bezoek wanneer het u past, zowel in de avonduren als op zaterdag en zondag. Hierbij krijgt u alle aandacht van ons om een zo passend mogelijke slaapcombinatie samen te kunnen stellen. Indien gewenst is het mogelijk om met eigen ogen te zien hoe het bed van uw keuze gefabriceerd wordt, van het samenstellen van de kernen tot aan het stofferen van boxspring en hoofdbord toe.

Gratis bezorgen en montage.
Wij monteren en plaatsen uw aankoop zorgvuldig op een met u afgesproken moment. Alle verpakkingsmateriaal nemen wij mee terug zodat u nergens naar om hoeft te kijken.